Katoenen sokken

Uw 100% puur katoenen sokken zijn anti transpiratie, naadloos en geschikt voor gevoelige voeten.
100% katoenen sokken zwart100% katoenen sokken beige100% katoenen sokken grijs100% katoenen sokken blauw

100% puur katoen ik zeg doen!

Onze sokken katoenen sokken zijn allemaal gemaakt van duurzaam katoen. Dit worden ook wel fair trade producten genoemd. Katoen neemt vocht op waardoor u minder last heeft van zweetvoeten. De katoenen sokken die wij verkopen zijn zonder naad op de tenen, ook wel een naadloze sok genoemd.

Losse boord

100% katoenen sokken hebben een losse boord. Mocht u niet van een wat lossere sok houden dan kunt u misschien beter even in ons assortiment kijken voor sokken met wat elastaan dit is een blijvend rekbare stof..

Wijde boord

De medische diabetes sokken, ook wel apothekers sokken genoemd die wij aanbieden in onze webshop hebben een wijde boord. Deze zijn ook gemaakt van 100% puur katoen. Dit is vooral gedaan omdat diabetes/oedeem patiënten weinig andere materialen kunnen verdragen.

Biologisch sokken van katoen

Biologisch katoen kent een aantal voordelen voor onze aarde:

  • 1. Bij het kweken van biologische katoen planten worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt, hierdoor komen mens en dier niet in aanraking met deze giftige stoffen.
  • 2. Tijdens de oogst wordt er minder CO2 uitgestoten, wat ook weer bijdraagt aan een beter milieu.
  • 3. Het groeiproces van dit katoen verbruikt tot 50% minder water.

Tot nu toe verkopen wij deze sokken nog niet, mocht er genoeg vraag zijn dan komen deze sokken ook bij dames-heren-sokken.nl in het assortiment.

100% katoenen sokken in grote maten

Wij verkopen sokken gemaakt van ook in de maat 47, maat 48, maat 49 en zelfs in maat 50. Naast deze, hebben wij ook nog apothekers sokken, medische diabetes sokken, werksokken, sneakersokken en antislip sokken in deze grote maat.

100% katoenen sokken beige100% katoenen sokken zwart100% katoenen sokken blauw100% katoenen sokken grijs