Extra grote sok voor een extra grote voet

Sokken in een maatje groter zijn niet overal te koop. Vanaf maat 48 tot en met 50 is het zelfs lastig. Maar bij dames-heren-sokken.nl is 47, 48, 49 en 50 ook gewoon een gangbare maat. Op de markten en braderieën waar wij staan beginnen ze te glimlachen en zeggen. “Wat word ik hier vrolijk van!” Of van “Joh, ze hebben ze!” Zelfs de sneaker-, wijde boord-, sokken-, 100% katoenen en thermosokken leveren wij tot maat 50. Deze zijn vaak niet te koop in een winkel of op de website van een favoriet merk. Bekijk al onze grote maat sokken

Groot assortiment

We bieden in onze online winkel van dames-heren-sokken een groot en vooral compleet assortiment grote maat sokken aan. Of de sok nou maat 35 heeft of maat 50, u betaald de zelfde prijs. Waarom zou u meer betalen voor een grotere sok!? We hebben nu ook dikke en warme thermo werksokken van sterke kwaliteit in maat 47 t/m 50. Bekijk onze thermo sokken

Voor heren

Voor de heren lopen de maten op tot en met maat 50. Sokken van merken: Burlington, Tommy Hilfiger, Falke, Levi's en Happy socks voorzien de mannen met een maatje meer van een prima kwaliteit sokken. Dit zijn alleen niet de goedkoopste sokken. Waar men van die merken 1 paar koopt, koopt u bij ons een goede kwaliteit sokken van o.a. Naft, Teckel, Work, Vaduar, en Stapp per pakket voor dezelfde prijs of nog minder. Ook hebben wij een mooie sterke witte sportsok in maat 51 t/m 54.

Voor dames

Enkele merken die wij verkopen zijn unisex. Dat betekent dat voor dames met een maatje meer er ook keuze is, uit goede sokken tot en met maat 46. Aangezien bij veel winkels de damessokken maar tot en met maat 42 gaan.

Grote maten kopen: Herensokken in 47, 48, 49 en 50. Bestel u sokken in onze webshop en ontvang ze de de eerstvolgende werkdag in de brievenbus.