Werksokken

Uw slijtvaste werksokken zijn blijvend elastische en zijn goed machine wasbaar.

Werksokken voor mannen en vrouwen

Wij hebben verschillende werksokken in ons assortiment. Van extra elastiek in de schacht tot aan een niet voelbare teennaad of met een verstevigd hak en teen stuk. Van het merk Naft tot aan Stapp en Work. Deze sterke sokken doen qua kwaliteit niet onder voor de duurdere merk sokken. Blijvend elastisch, goed wasbaar op 40° C en hebben geen knellende boord. We hebben ook werksokken met een badstof zool/voetbed, deze voering voorkomt transpirerende voeten in de zomer en blijven warm op koude dagen. Deze robuuste sokken worden gebreid met grove garens van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in de maten 35 t/m 50.

Voor in de Werkschoenen

Draagt u werkschoenen? zo ja, dan waarschijnlijk ook wel met stalen neuzen. Trek dan altijd een paar goede werksokken aan. Dit aangezien gewone sokken niet sterk genoeg zijn. Voor in de werkschoenen hebben we ook half hoge werksokken. We hebben bijna al onze werksokken voldoende op voorraad.

Voor in de werklaarzen

Draagt u werklaarzen? Bestel dan niet de halfhoge variant van Work, de normale en de thermo van work kunt u wel bestellen. De half hoge variant zit te laag voor in een laars. Gebruik wel echte werksokken, andere sokken slijten voor u er erg in heeft. Naast Work hebben we ook nog verschillende Naft werksokken, Vaduar of Stapp Yellow. Al deze werksokken zijn geschikt

Voor in de Klompen

Draagt u houten klompen? Trek dan altijd een paar goede werksokken aan. Want gewone sokken slijten snel in klompen. Wollen sokken zijn comfortabel in klompen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de wat dikkere noorse werksokken die gemaakt zijn van wol of ze bevatten een percentage wol van minimaal 25%. Ook heeft wol een zelfreinigende werking waardoor de kans op nare luchtjes zeer klein is. Maar ook onze andere werksokken kunnen prima in klompen gedragen worden. In klompen van leer kunt u ook wollen sokken dragen, maar een paar stevige werksokken van work zijn ook prima. In klompen heeft u vaak iets meer ruimte zodat u er makkelijk in en uit kunt stappen. Hierdoor kan wrijving ontstaan waardoor gewone sokken sneller zullen slijten. Werksokken bevatten versteviging op de plaatsen waar dat nodig is zodat u er extra lang profijt van heeft.

Bekijk al onze werksokken