Damessokken (Naft) -wit medische/apotheker (4 paar)

4 paar Naft damessokken in het wit, 100% katoenen medische apothekers sokken. Zonder voelbare teennaad, dus naadloos.

Voorraad status: 84
Levering: de eerst volgende werkdag
€ 7,95
Inclusief 21% BTW: € 1,38

Omschrijving

Damessokken medische/apothekers wit - Naft


De apothekers sokken zijn 100% katoen en daar door dus ook anti bacterieel, en anti transpiratie. Deze sokken hebben net zoals alle andere medische sokken geen elastiek in de boord maar zakken door de ribbels in de boord niet af. Leverbaar van maat 35/38, 39/42, 43/46, 47/50. Deze set sokken bestaat uit 4 paar mooie nette witte sokken in. Zijn zonder voelbare teen naad en van 100 procent katoen. Dus uitermate geschikt voor mensen die een voelbare teen naad vervelend vinden of het naadje niet kunnen verdragen. Medical (medische) sokken, ook wel diabetes sokken of apotheker sokken genoemd, zijn anders dan normale sokken door bijvoorbeeld dat er geen elastiek in de boord zit, dat dus de boorden niet knellen, ze zijn extra wijd en dus voor mensen met bijvoorbeeld diabetes, oedeem, zwellingen, reuma of circulatie problemen. Deze sokken van Naft hebben een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Mede door dat ze in een voordelig 4Pack worden geleverd kunnen wij deze prijzen hanteren. Deze sokken zijn al jaren een vertrouwd product met vele tevreden klanten.

Reuma patiënten: Veel reuma patiënten hebben te maken met het opgerolde sokken onder de voeten gevoel probleem. Ik kreeg een mail van een klant die er bij toeval achter is gekomen dat dit probleem nu opgelost is nadat hij bij ons deze medische sokken heeft gekocht.

Medische sokken kopen? Medische sokken zijn helaas nog maar bij weinig mensen bekend. Een goede medische sok maakt het verschil. Wel of geen afgeknelde benen, wel of geen pijn. Bij dames-heren-sokken.nl hebben we daarom een mooi assortiment medische diabetes apothekers wijde boord sokken te koop. Bij ons kunt u losse paren kopen maar ook prijs voordelige 4Packs. Onze sokken zijn op voorraad waardoor we altijd snel kunnen leveren. Een goede sok is goud waard! Uw medische diabetes apothekers wijde boord sokken zijn de bescherming voor u opgezwollen en vooral ook gevoelige voeten.

Voet problemen: Suikerziekte heeft onder andere tot gevolg dat de bloedvaten en de zenuwvezels in uw voeten beschadigd kunnen raken. Hierdoor stroomt er minder bloed naar uw voeten. Dit kan ertoe leiden dat u minder gevoel in uw voeten ervaart en is het mogelijk dat u ongemerkt wondjes en/ of blaren oploopt. Wondjes genezen dan minder snel en kunnen gemakkelijk ontsteken. Ook kunnen er druk- en eeltplekken ontstaan waaronder zich een ontsteking kan vormen. U doet er daarom verstandig aan uw voeten iedere dag te goed controleren. Als u wondjes ontdekt die u niet gevoeld heeft en die niet snel genezen, is het raadzaam hiervoor naar uw huisarts te gaan.

Voorzorgsmaatregelen: Zoals altijd geldt dat het voorkomen van problemen beter en makkelijker is dan ze te genezen. Behalve zorgen voor goede schoenen en sokken, bij voorkeur speciale gezondheidssokken, zijn er een aantal adviezen die u ter harte kunt nemen om uw voeten als diabetespatiënt gezond te houden. Loop niet op blote voeten, ook niet in huis, en controleer dagelijks of er niets in uw schoen zit waar u uw voet aan kunt bezeren. Zorg dat u voldoende beweging krijgt; dit stimuleert de doorbloeding van uw voeten. Als u moeite heeft met lopen, probeert u dan voetgymnastiek. Ook dit is goed voor uw voeten.

Wassen, drogen, knippen: Was uw voeten iedere dag met lauwwarm water en droog uw voeten zorgvuldig af, met name tussen uw tenen. Gebruik hiervoor een dunne zachte handdoek, zodat u er goed bij kunt. Zo beschadigt u de huid tussen uw tenen ook minder snel. Houd uw huid soepel door uw voeten dagelijks met een zachte crème in te smeren, maar smeer geen crème tussen de tenen. Neem liever geen voetbad. Uw huid kan hierdoor namelijk verweken en dit maakt de kans op wondjes groter. Let er bij het knippen van uw teennagels op dat u deze niet te kort knipt. U voorkomt hiermee dat de zijkant van de nagel in de teen kan gaan groeien. Zorg dat u altijd goed passende schoenen draagt die nergens knellen. Trek iedere dag schone sokken of kousen aan. Deze mogen niet te groot maar ook zeker niet te klein zijn. Let erop dat naden in uw sokken of kousen geen drukplekken veroorzaken. Als u kiest voor speciale diabetessokken, weet u zeker dat uw voeten optimaal beschermd zijn.


  • 4 paar
  • Wit
  • Anti transpiratie
  • Voor gevoelige voeten
  • Zonder voelbare teennaad
  • Wijde boord

Samenstelling / wasadvies

Stofsoort 100% Katoen
Wasvoorschrift Max. 60°C
Droogtrommel Nee
Klanten reviews

Wees de eerste die deze sokken beoordeeld, Alleen klanten met account kunnen een review plaatsen.

Beoordeel de sokken met sterren

U moet ingelogd zijn of een account aanmaken om een beoordeling te geven.

Vergelijkbare producten

Also Purchased Products